Geplaatst op

De 7 populairste occasions

De 7 populairste occasions

Sommige occasions zijn zeer gewild en gaan als warme broodjes op wielen over de toonbank. Het lijkt alsof iedereen voor die types tweedehands auto’s warm loopt. Maar wat zijn de populairste occasions in Nederland? Hieronder een overzicht van de 7 populairste tweedehands auto’s, waar niet per se naar het aantal verkochte modellen is gekeken, maar hoe snel ze weer worden verkocht. Geen ocassion vliegt zo snel de deur uit als onderstaand zevental.

1. Volkswagen Golf

Het gezin wordt vaak genoemd als de hoeksteen van de samenleving. In dat zelfde perspectief kan de Volkswagen Golf worden gezien als de hoeksteen van elk gezin. Een Golf is niet te groot, niet te klein en bovendien handig in gebruik. Daarnaast is het verkrijgbaar in diverse heel veel verschillende versies. Sportief, klassiek, analoog, piepjong, digitaal, elektrisch, zeer betaalbaar of alle luxe die je je maar kunt bedenken. Voor jong en oud is er altijd wel een passende Golf verkrijgbaar. De nieuwste generatie, de Golf 8, is inmiddels gestopt met de elektrische versie, omdat dat stokje is overgenomen door de Volkswagen ID.3. Het kleine broertje van de Golf, de Polo, is overigens minstens zo gewild.

Verder lezen De 7 populairste occasions
Geplaatst op

Wat is het verschil tussen een WA verzekering en een casco verzekering?

Casco Verzekering

Wat is het verschil tussen een WA verzekering en een casco verzekering? Zoals je misschien weet heb je altijd een verzekering voor je motorvoertuig nodig. Dat is wettelijk verplicht.

Hiervoor heb je dus een WA verzekering en een casco verzekering, waarbij de WA verzekering voor alle voertuigen verplicht is. Overigens bestaan er nog wat variaties tussen beide verzekeringen, die per verzekeringsmaatschappij kunnen afwijken.

Verder lezen Wat is het verschil tussen een WA verzekering en een casco verzekering?
Geplaatst op

De eigenaar van een auto achterhalen

De eigenaar van een auto achterhalen

De eigenaar van een auto achterhalen, hoe kun je dit het beste doen? Er zijn verschillende manieren om de eigenaar van een auto te achterhalen.

Dit kan vooral handig zijn, als je in een ongeluk raakt, en één van de betrokkenen personen niet meer bij de auto is.

Het is mogelijk dat je met het kenteken de eigenaar achterhaalt.

Verder lezen De eigenaar van een auto achterhalen