Wat is mijn auto waard?

Wat is mijn auto waard?

Wat is mijn auto waard? Dat is waarschijnlijk de meest gestelde vraag bij de verkoop van een auto. Maar ook bij het kopen van een nieuwe tweedehands auto wordt deze vraag heel vaak gesteld.

De waarde van een auto, of van ieder ander voertuig, kun je op verschillende manieren bekijken en berekenen. Denk bijvoorbeeld maar aan termen als aankoopwaarde, verkoopwaarde of dagwaarde van een auto.

En door al die verschillende termen wordt het er zeker niet duidelijker op.

Wil je een auto verkopen, dan wil je puur weten wat je nog voor de auto kunt vragen en dus kunt krijgen. Wat is mijn auto waard? Een vraag dus die heel legitiem is.

Met behulp van de gratis kenteken check kun je ook de oorspronkelijke aanschafwaarde opvragen, maar daar heb je natuurlijk ook niet zo heel veel aan, want de waarde zal op dit moment hel anders zijn, en ook de koerslijsten van de Bovag of de ANWB maken het niet echt duidelijker.

En toch wil je bij verkoop graag weten wat de waarde is, en als je een auto wilt kopen wilt je weten of je er niet veel te veel voor gaat betalen.

Wat is mijn auto waard, de waarde opvragen

Toch kun je heel simpel een antwoord krijgen op deze vraag, ongeacht of je nu je eigen auto wilt verkopen, of dat je wilt weten of je niet teveel betaald voor de tweedehands auto die je wilt kopen.

De kunt de waarde van de betreffende auto namelijk heel simpel opvragen in onze gratis kenteken check. Je kunt dit opvragen door in het rapport achter Waarde van het voertuig, te klikken op opvragen.

Je hoeft slechts 5 euro te betalen om het gehele en gedetailleerde waarderapport op te vragen.

Het rapport krijg je per mail toegestuurd na betaling, en je weet meteen wat je voor de auto kunt vragen, of dat je niet teveel betaald voor de tweedehands auto.

Niet meer met de auto langs een keuringsstation of garage rijden, niet meer iemand mee menen die er meer van weet. Gewoon het kenteken invullen, het waarderapport opvragen en slechts vijf Euro betalen. En je weet meteen wat de echte waarde van de auto is.

Door het kenteken van een auto te checken, kun je essentiële informatie krijgen zoals het bouwjaar, het merk, het model, de kleur, het motorvermogen, en de brandstofsoort. Dit helpt je om de basiskenmerken van de auto te verifiëren. Voor mij is het belangrijk om deze faciliteit gratis aante bieden, voor de basisinformatie. Extra zaken zoals het schadeverleden is helaas niet gratis beschikbaar, maar ook daarvan wordt de prijs beperkt.

Spread the love